28 Mart 2015

Kara Ekmek Bitiyor mu - Final Yapacak Haberleri

Hiç yorum yok :

Kara Ekmek Dizisi Final Mi Yapacak - Bitecek Mi

ATV ekranlarında yayınlanan Kara Ekmek dizisi hakkında ortaya atılan 2.sezon olmayacak dizi bu sezon sonunda final yapacak haberleri ne kadar doğru, dizi izleyicileri ve takipçileri merak ediyor. Cuma akşamları önemli dizilerin yayınlandığı saatte ekranlarda olan dizi bunun sonucunda yeterli izlenme oranlarına ulaşmış değil. Ülkemizde 5.00 altında Total reyting alan diziler bir bir final yaptırılarak ekranlardan kaldırılıyor. Kara Ekmek dizisi de Karagül Arka Sokaklar Medcezir gibi dizilerin ve Güldür Güldür gibi komedi programının olduğu akşamda yeterince reytingden pay alamıyor.

Kara Ekmek Devam Edecek Mi - Seneye 2. Sezon Olacak Mı?

Dizinin takipçilerinin en çok merak ettikleri konuların başında tabi ki dizilerinin gelecek sezon için devam edip etmeyeceği. Ve en çok sorulan soru Kara Ekmek final mi yapacak Sezon finali. Bu soruya dizi yapımcılarından verilmiş bir cevap yok ancak bizler dizinin gelecek sezon için devam etmeyeceği ve final yapacağı düşüncesindeyiz. Kim bilir yapımcılar dizinin sorunu çözer ve yayınlanmaya devam eder. Bu sayede dizinin sevenleri de üzülmemiş olur.

Kara Ekmek Ne Zaman Bitecek - Final Yapacak

Kara Ekmek dizisinin eğer bu sezon için final yapması düşünülürse Haziran ayı içerisinde ekranlara veda edeceği düşüncesindeyiz. Büyük ihtimalle ATV yönetimi yazlık bir dizi ile devam etme kararı alacaktır. 

KARA EKMEK BİTMESİN - DEVAM ETSİN KAMPANYASI
Sizlerde yorum bölümünden dizinin devam etmesi için olmak için yorumlarınızla destek olabilirsiniz. Dizi neden bitmemeli?

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder