28 Mart 2015

Kertenkele Bitecek Mi - Yayından Kalkacak - Final Yapacak Haberleri

Hiç yorum yok :

Kertenkele Dizisi Final Mi Yapacak - Bitiyor Mu

ATV ekranlarının severek izlenen dizisi Kertenkele bu sezon bitecek haberleri duyulmaya başlandığı şu günlerde bizler de ziyaretçilerimizin yorumları ile dizinin durumu hakkında bir değerlendirme yapmak istedik. Son dönemin izlenen dizilerinden olan Kertenkele reyting sorunu yaşamasa da dar senaryosu ile heran final yapacak yayından kalkacak potansiyele sahip. İzleyenlerinin final yapmasından korktuğu dizi için 2.sezonun çekilip çekilmeyeceği dizinin devam edip etmeyeceği konusunda resmi bir açıklama gelmiş değil.

Kertenkele Neden Bitebilir - Neden Devam Etmeyecek

Sitemize gelen soruların bazılarında Kertenkele neden bitecek neden devam etmeyecek soruları geliyor. İlk paragraftada söylediğimiz gibi bu konuda yapılmış bir açıklama ne yazık ki yok. Yani dizi bu sezon sonunda ya final yapacak yada gelecek sezon için sezon finali yaparak ara verecek. Ancak son dönemlerde dizi sektöründe ki rekabetin artması ile dizilerin devam etmeleri oldukça güçleşti. Bu gün reytinglerde zirve yapan bir dizinin aynı gününe yayına başlayan iddialı yeni bir dizi ile direk dibe çökebiliyor. Bu nedenle hiç bir şey net olmasa da bizler dizinin hayranlarını üzmemek adına en azından bir sezon daha devam etmesi gerektiğini düşünenlerdeniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ ÖNEMLİ

Dizi yapımcıları ve kanallar için izleyicinin fikirleri oldukça önem kazanıyor. Bu yüzden sizlerden Kertenkele dizisi hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı eleştirilerinizi aşağıdan ziyaretçilerimizle paylaşmanızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder